روزنامه آسیا-نماینده آمریکا به دیپلمات‌های اروپایی هشدار داد که روسیه با سرعت تولید موشک‌ها، آن‌ها را انبار می‌کند و این اقدام می‌تواند تهدیدی جدی برای اوکراین و اروپا باشد.

به گزارش فارس، وزیر ارتش آمریکا، دن دریسکول، در نشست هفته گذشته با مقام‌های اوکراینی و غربی در کی‌یف، هشدار داد که روسیه توانایی تولید سریع‌تر موشک‌ها را دارد و انباشت آن‌ها می‌تواند تهدیدی برای اوکراین و سایر کشورهای اروپایی ایجاد کند.

دریسکول افزود که روس‌ها شدت و سرعت حملات هوایی خود را افزایش داده و توانایی جنگ طولانی‌مدت را دارند، اما وضعیت اوکراین با گذر زمان وخیم‌تر خواهد شد و بهتر است اکنون به دنبال یک توافق صلح باشند تا در آینده در موقعیت ضعیف‌تری قرار نگیرند.

به گزارش شبکه ان‌بی‌سی، خبر بد دیگر این بود که هیأت آمریکایی به مقام‌های اوکراینی اعلام کرد که صنعت دفاعی آمریکا نمی‌تواند با سرعت لازم، سلاح‌ها و سامانه‌های دفاع هوایی را برای حفاظت از اوکراین و زیرساخت‌هایش تأمین کند.

طبق گفته منابع خبری، این دیدار با هدف ارائه طرح صلح تحت حمایت آمریکا به اوکراین انجام شد که مقام‌های کی‌یف آن را به‌عنوان تسلیم در برابر مسکو تلقی کردند. یکی از آن‌ها گفت «پیام اساساً این بود: شما در حال شکست هستید و باید این توافق را بپذیرید».

به گزارش نیویورک تایمز، دریسکول همچنین به دیپلمات‌های غربی در کی‌یف هشدار داد که روسیه شروع به انباشت تعداد زیادی موشک کرده که می‌تواند تهدیدی برای کشورهای بیشتری در قاره اروپا باشد.

به گفته وی، روسیه دیگر همه موشک‌هایی را که تولید می‌کند شلیک نمی‌کند و به سرعت تولیدی رسیده که به آن اجازه می‌دهد تعداد زیادی را برای یک درگیری گسترده در آینده انباشت کند./آسیانیوز