روزنامه آسیا-رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با تأیید شناسایی ۱۳۸ مورد مثبت بیماری تب دنگی در استان، نسبت به احتمال «طغیان بیماری» هشدار داد.

به گزارش ایرنا، پژمان شاهرخی روز سه‌شنبه در نشست کمیته مراقبت و درمان تب دنگی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار کرد: باتوجه به شاخص‌های اپیدمیولوژیک، از هر بیمار ممکن است بین ۲ تا ۱۵ نفر مبتلا شود و حدود ۷۵ درصد مبتلایان بدون علامت هستند.

وی بیان کرد: نوع ۲ ویروس تب دنگی در استان شناسایی شده است و در صورت ورود نوع یک ویروس، احتمال افزایش موارد ابتلا و مرگ‌ومیر وجود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار کرد: هر بیمار دارای علائم باید مشکوک تلقی شود و آزمایش‌های لازم برای اطمینان انجام گیرد.

شاهرخی یادآور شد: با آغاز بارندگی‌ها احتمال افزایش کانون‌های تکثیر پشه وجود دارد، اما در صورتی که طی ۷۲ ساعت آب‌های راکد جمع‌آوری شوند، از طغیان بیماری جلوگیری می‌شود./آسیانیوز