روزنامه آسیا-عضو هیات مدیره سازمان بورس از واریز بخشی از سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۲ و همچنین منافع حاصل از رسوب سود سنوات گذشته به حساب سهامداران خبر داد.

عضو هیات مدیره سازمان بورس از واریز بخشی از سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۲ و همچنین منافع حاصل از رسوب سود سنوات گذشته به حساب سهامداران خبر داد.
به گزارش ایسنا، حمید یاری اعلام کرد که مطابق مصوبات شورای عالی بورس و پیگیری‌های انجام‌شده، مقرر شده است بخشی از سود سهام عدالت، مرتبط با عملکرد سال گذشته شرکت‌های سرمایه‌پذیر، به حساب مشمولان واریز شود.
وی افزود: علاوه بر این، برای نخستین بار در سال‌های اخیر، بخشی از منافع حاصل از رسوب سود سهام عدالت که در سنوات گذشته در حساب‌ها باقی مانده بود، به حساب سهامداران واریز خواهد شد.
یاری در خصوص مبلغ واریزی توضیح داد که تاکنون حدود نیمی از سود سال ۱۴۰۲ توسط شرکت‌های سرمایه‌پذیر به حساب شرکت سپرده‌گذاری مرکزی واریز شده است و این مبلغ، به همراه سودهای رسوب‌شده سال‌های قبل، طی روزهای آینده به حساب سهامداران عدالت واریز خواهد شد.
وی تأکید کرد که جزئیات دقیق مبلغ واریزی هر سهامدار، توسط شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار اطلاع‌رسانی خواهد شد. همچنین مابقی سود سهام عدالت و سودهای رسوبی پس از دریافت کامل از شرکت‌ها، در مراحل بعدی واریز خواهد شد./آسیا نیوز