به گزارش روزنامه آسیا- کشت فراسرزمینی، سیاستی است که در سالهای اخیر از سوی وزارت جهاد کشاورزی دنبال میشود. در همین راستا، مجری طرح کشت فراسرزمینی در وزارت جهاد کشاورزی در گفتوگو با ایلنا از افزایش کشت فراسرزمینی به دست بخش تولیدکنندگان بخش خصوصی خبر داد.
فتوحی در این باره اظهار کرده است: «آمار تاییدشده از کشت فراسرزمینی حاکی از آن است که مساحت کشت فراسرزمینی کشور ما تاکنون به حدود ۳۰۰ هزار هکتار رسیده و این رقم نسبت به شش ماه نخست سال جاری حدود ۲۵ درصد رشد داشته است، در همین راستا بخش خصوصی ایران با شناسایی کشورهای مستعد از نظر اقتصادی و حمل و نقل به کشت غلات و دانههای روغنی در کشورهای قزاقستان، برزیل، مغولستان، روسیه، بلاروس، پاکستان و گرجستان ورود کرده و اخیرا ونزوئلا نیز به فهرست این کشورها اضافه شده است.»
وی افزود: «امنیت غذایی اولویت ما در وزارت جهاد کشارزی است و در تحقق این امر تولید داخل از طریق بهزراعی و بهنژادی و ارتقای بهرهوری در استفاده از آب و خاک اولویت دارد. با این حال و با توجه به اینکه سالانه حدود ۳۰ میلیون کالاهای اساسی به کشور وارد میشود، بر همین اساس در برنامه هفتم توسعه تکلیف شده تا پایان این برنامه کشت فراسرزمینی ایرانی به ۲ میلیون هکتار افزایش یابد و تا آن زمان در کشور ما باید از این محل ۱۰ میلیون تن کالای کشاورزی حاصل شود.»
دیدگاه خود را بنویسید