روزنامه آسیا-وزارت دفاع انگلیس امروز (جمعه) نقش داشتن خود را در حملات هوایی صبح امروز رژیم صهیونیستی به ایران رد کرد.

به گزاش ایسنا، یکی از سخنگوهای وزارت دفاع انگلیس در پاسخ به اینکه آیا آنها تایید می‌کنند که انگلیس در عملیات رژیم صهیونیستی علیه ایران دست نداشته، گفت: «بله تایید می‌کنیم که لندن در این عملیات علیه ایران از سوی اسرائیل دخالتی نداشته است.»

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، «همیش فالکونر» مسؤول بخش خاورمیانه و شمال آفریقا در وزارت امور خارجه انگلیس در شبکه‌های اجتماعی گفت که این کشور در حملات امروز صبح اسرائیل به ایران دخالتی نداشته و افزود که لندن در تلاش است تا بحران در خاورمیانه را کاهش دهد.

وی ادامه داد: «ثبات در خاورمیانه برای امنیت جهانی ضروری است.»

وزارت دفاع انگلیس همچنین تأکید کرد که این کشور با شرکای خود در حال رایزنی است تا بر کاهش تنش‌ها در منطقه تاکید شود./آسیانیوز