روزنامه آسیا-مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در ژنو برای هماهنگی با پایتختها بهطور موقت متوقف شد و قرار است طی ساعات آینده از سر گرفته شود.
به گزارش ایسنا، مذاکرات هستهای غیرمستقیم ایران و آمریکا در دومین روز با میانجیگری عمان از صبح پنجشنبه با از سر گرفتن دیدارهای دوجانبه میان هیات آمریکایی با طرف عمانی در محل سفارت عمان در ژنو آغاز شد.
وزیر خارجه عمان صبح امروز هنگام حرکت به سمت محل برگزاری مذاکرات در پاسخ به خبرنگاری که از وی پرسید، آیا به مذاکرات امروز امیدوار هستید؟ علامت تایید نشان داد.
سومین دور مذاکرات میان ایران و آمریکا در محل رزیدانس وزیر امور خارجه عمان همچنان ادامه دارد و هیات ها برای استراحت و برخی مشورتهای داخلی و نیز مشورت با پایتختها متوقف و از ساعاتی دیگر مجدد از سرگرفته خواهد شد./آسیانیوز
دیدگاه خود را بنویسید