روزنامه آسیا-دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت پتروشیمی گفت: «گاز اکثر واحدهای گازی قطع است و از دریافت ۸۵ میلیون متر مکعب خوراک گازی به حدود ۳۸ میلیون متر مکعب رسیده‌ایم.» احمد مهدوی ابهری درباره تأمین خوراک گازی مجتمع‌های پتروشیمی با توجه به شدت برودت هوا و افزایش مصرف گاز بخش خانگی و تجاری اظهار داشت: «اکنون گاز تمام پتروشمی‌های مصرف‌کننده بیس گاز به جز فاز شیراز به خاطر تولید یک محصول خاص قطع است.»

وی گفت: «حدود یک ماه است که گاز اکثر واحدهای گازی قطع است و از دریافت ۸۵ میلیون متر مکعب خوراک گازی به حدود ۳۸ میلیون متر مکعب رسیده‌ایم. عمده اثر قطع خوراک گازی روی مجتمع‌های تولیدکننده اوره و متانول است که فعلا میزان عدم النفع مشخص نیست، باید به جمع‌بندی و محاسبه دقیق برسیم که ببینیم چه میزان از تولید پتروشیمی‌ها از دست رفته است.»

وی تأکید کرد: «به جزء یک فاز در شیراز تولید سایر واحدهای پتروشیمی که خوراک گازی دریافت می‌کرده‌اند، به کل متوقف و تعطیل هستند. البته سال گذشته میزان قطعی گاز بیشتر بود و عدم النفع و عدم صادرات بیشتر بود. امسال پیش بینی این است که میزان عدم النفع نسبت به سال گذشته کمتر باشد ولی بستگی دارد که تا پایان سال هوا چگونه باشد. غیر از واحدهایی که تولید ندارند؛ اوضاع صادرات بقیه واحدها مناسب است. وقایع سیاسی اخیر هیچ تأثیری در روند محصولات پتروشیمی ندارد. اکنون بازگشت ارز در تالار یکپارچه صورت می‌گیرد.»

به نقل از ایلنا، اظهارات دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت پتروشیمی مبنی بر قطعی گاز پتروشیمی‌ها در حالی است که مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران درباره گاز تحویلی به صنایع پتروشیمی گفته است: «گاز متناسب با تغییر آرایش در الگوی مصرف و همچنین در هماهنگی‌های انجام شده با شرکت صنایع ملی پتروشیمی تخصیص داده می‌شود که این معاونت خود نسبت به توزیع به مجتمع‌های مختلف اقدام می‌کند.»/آسیانیوز