روزنامه آسیا-قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور، با اشاره به افزایش میزان وام ازدواج توسط مجلس، علت اصلی طولانی بودن صف دریافت این تسهیلات را عدم افزایش متناسب سقف تسهیلات تکلیفی برای پاسخگویی به تعداد متقاضیان دانست.

به گزارش ایسنا، احمد رحمانیان، قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور، درباره علت طولانی بودن مدت زمان انتظار برای دریافت وام ازدواج، که به گفته وی حداقل شش الی هفت ماه و گاهی بیشتر است، توضیحاتی ارائه داد.

وی با اشاره به اقدامات گسترده سازمان بازرسی در خصوص قانون جوانی جمعیت، گفت: سازمان بازرسی کل کشور اولین تشکیلاتی بود که قرارگاه نظارتی را بر اساس تاکیدات ریاست قوه قضاییه تشکیل داد و از طریق آن به مطالبه‌گری و راستی‌آزمایی پرداخت.

رحمانیان افزود: تسهیلاتی برای وام‌های ازدواج و فرزندآوری در نظر گرفته شده و در اثر پیگیری‌های سازمان بازرسی، تمام مبلغ در نظر گرفته شده در قانون بودجه برای این امر، به طور کامل و حتی بیشتر محقق شده است.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور درباره علت اصلی طولانی بودن صف دریافت وام ازدواج اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی میزان وام را افزایش داد، اما سقف تسهیلات تکلیفی را به طور متناسب با تعداد متقاضیان افزایش نداد. به همین دلیل، متقاضیان در نوبت‌های قبلی و افراد جدیدی که ثبت‌نام می‌کنند، با محدودیت دریافت تسهیلات در سال جاری مواجه هستند.

رحمانیان در پایان تاکید کرد: راهکار حل این مشکل، افزایش سقف تسهیلات تکلیفی توسط مجلس شورای اسلامی است و حداقل باید ۴۰۰ همت به این سقف افزوده شود./آسیانیوز