روزنامه آسیا-با سقوط قیمت بیتکوین به زیر ۱۱۶ هزار دلار در بحبوحه سقوط گسترده بازار، بیش از نیم میلیارد موقعیت خرید در سراسر بازار رمزارزها از بین رفت. طبق دادههای سایت کوینگلس، ۵۸۵.۸۶ میلیون دلار موقعیت خرید از بین رفت که ۱۴۰.۰۶ میلیون دلار از این مجموع به بیتکوین اختصاص داشت.
اش کریپتو، معاملهگر رمزارزها در پست خود در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «این افت قیمت بیتکوین، جهش اهرمی خالص است. بسیاری از افراد پس از مشاهده جهش زیاد اتریوم، به آلتکوینها تمایل پیدا کردند، به همین دلیل موقعیتهای خرید کنونی را رها کردند.»
رکود ناگهانی بازار به نقد شدن دارایی ۲۱۳ هزار و ۷۲۹ معاملهگر در این دوره منجر شد و بسیاری را در بحبوحه احساسات صعودی اخیر غافلگیر کرد. در مجموع، ۷۳۱.۹۳ میلیون دلار در موقعیتهای فروش و خرید از بازار خارج شد. سایت کوین تلگراف گزارش کرد: «در ۱۴ جولای که بیتکوین به بالاترین رکورد تاریخی خود، ۱۲۳ هزار و ۱۰۰ دلار رسید، بسیاری انتظار داشتند که روند صعودی ادامه یابد و با وجود این عقبنشینی، احساسات همچنان صعودی است.»/آسیانیوز
دیدگاه خود را بنویسید