روزنامه آسیا-جانشین پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف انواع کالای قاچاق به ارزش بیش از ۱۷۲ میلیارد تومان در اولین روز اجرای طرح نوروزی خبر داد و از تشکیل ۲۵۰ پرونده برای متهمان دستگیر شده در این رابطه خبر داد.

به گزارش برنا، سردار سهراب بهرامی در سخنانی در مراسم افتتاح قرارگاه نوروز امین با اشاره به اهمیت اجرای این طرح در ایام تعطیلات نوروزی، گفت: «حضور فعال و هدفمند در این قرارگاه برای مقابله با جرایم اقتصادی و حفظ امنیت اقتصادی کشور ضروری است.»
وی افزود: «در اولین روز از فعالیت قرارگاه نوروزی، ماموران موفق به کشف محموله‌های قاچاق به ارزش تقریبی ۱۷۲ میلیارد تومان شدند که شامل اقلام مختلف بود. همچنین، ۲۵۰ پرونده برای افراد دستگیر شده تشکیل و روند پیگیری آن‌ها ادامه دارد.»
سردار بهرامی تاکید کرد که این اقدامات بخشی از تلاش‌های مستمر پلیس برای مقابله با جرایم اقتصادی و حفظ حقوق مردم در سراسر کشور است./آسیا نیوز