روزنامه آسیا-مدیر عامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ گفت: «اگر کنترل مصرف ادامه داشته باشد، پیش‌بینی می‌کنیم بدون اعمال محدودیت، تابستان را پشت سر بگذاریم.» 

به گزارش آسیا، کامبیز ناظریان در جمع خبرنگاران در مورد پیش‌بینی اعمال محدودیت در اوج بار تابستان اظهار داشت: «تمام تلاش صنعت برق، فعالیت در دو بخش اساسی است. در بخش تولید وضعیت خوب است و تولید مناسبی در حوزه نیروگاه‌های تجدیدپذیر و حرارتی اتفاق افتاده است، البته در حوادث جنگ نیز تعدادی از نیروگاه‌ها را از دست دادیم، بنابراین بخشی از تولید از دست رفته است.»

وی افزود: «لازم است هماهنگی‌هایی در حوزه صرفه‌جویی داشته باشیم. اگر کنترل مصرف ادامه داشته باشد، پیش‌بینی می‌کنیم بدون اعمال محدودیت تابستان را پشت سر بگذاریم. ۷۰ درصد مشترکین زیر الگوی مصرف برق دارند و ۲۰ درصد زیر یک و نیم برابر هستند که با صرفه‌جویی می‌توانند به مشترکین خوش‌مصرف اضافه شوند. سال ۱۴۰۳، ۶۵ درصد مشترکین خوش‌مصرف بودند و سال ۱۴۰۴، ۵ درصد به این میزان اضافه شد که معادل ۲۰۰ هزار مشترک است. ۱۰ درصد مشترکان بالای ۱.۵ برابر و ۳ درصد دوبرابر الگو مصرف برق دارند.»

مدیرعامل توانیر از کاهش حدود یک هزار و ۵۰۰ مگاواتی بار غیرقانونی و مصارف غیرمجاز برق در کشور با اجرای طرح مهتاب خبر داد و گفت: «این میزان کاهش تلفات، معادل ظرفیت نزدیک به ۲ نیروگاه بزرگ بوده و با تلاش برق‌بانان و توسعه کنتورهای هوشمند محقق شده است.» در همین زمینه، محمد اله‌داد، مدیر عامل توانیر نیز در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای بیش از یک‌ماهه طرح مهتاب در کشور اظهار داشت: «در حال حاضر ۴۲ میلیون مشترک برق در کشور وجود دارد و قرائت کنتورهای این مشترکان دست‌کم هر ۲ ماه یک بار بر عهده برق‌بانان است.»

وی با قدردانی از تلاش نیروهای عملیاتی صنعت برق گفت: «در پایان فصل بهار قرار داریم و تا امروز وضعیت پایداری شبکه برق کشور مناسب بوده و با برنامه‌ریزی انجام‌شده در وزارت نیرو و همراهی مردم، تاکنون تأمین برق شبکه به شکل مطلوبی انجام شده است.»/آسیانیوز