روزنامه آسیا-سرپرست جمعیت هلال احمر خوزستان با توجه به صدور هشدار سطح قرمز گرد و غبار در استان، از مردم خواست برای حفظ سلامتی خود در منازل بمانند و از ترددهای غیرضروری، به‌ویژه در فضاهای باز خودداری کنند.

به گزارش ایرنا، حسن عبودی مزرعی، سرپرست جمعیت هلال احمر خوزستان، امروز جمعه با اشاره به صدور وضعیت قرمز هواشناسی و خیزش گرد و خاک در استان، از آماده‌باش کامل تیم‌های امدادی خبر داد و از مردم خواست به توصیه‌های ایمنی و مراقبتی توجه کنند.

وی گفت: تمامی تیم‌های امدادی در سراسر استان در حالت آماده‌باش هستند و در ورودی محل‌های برگزاری کنکور، به‌ویژه دانشگاه شهید چمران اهواز، ماسک توزیع شد.

عبودی مزرعی به بیماران تنفسی، کودکان، سالمندان و زنان باردار توصیه کرد با توجه به شدت گرد و غبار از حضور در فضای باز اجتناب کرده و اقدامات مراقبتی لازم را مدنظر داشته باشند.

سرپرست جمعیت هلال احمر خوزستان همچنین بر ضرورت استفاده از ماسک استاندارد در فضای باز، پرهیز از فعالیت‌های شدید بدنی و نوشیدن مایعات کافی تأکید کرد.

به گزارش ایرنا، اغلب مناطق خوزستان از چند روز گذشته درگیر پدیده گرد و غبار هستند و هواشناسی استان هشدار سطح قرمز صادر کرده است./آسیانیوز