آسیانیوز- بهنام دارابی ـ کتاب «بی بی عربشاهی؛ یادنامه و اشعار سیده فاطمه عربشاهی، شاعر، نویسنده و اسلام‌شناس» به کوشش فرزند ایشان پروفسور سیدحسن امین از سوی مرکز انتشارات دایره‌المعارف ایرانشناسی در قالبی جدید به زیور طبع آراسته شد. این کتاب از پنج فصل تشکیل یافته است. فصل اول به شرح حال خانم «سیده فاطمه عربشاهی» مشهور به «بی بی عربشاهی» از چند منبع می‌پردازد: مدخل «سادات عربشاهی» به قلم پروفسور سید حسن امین از کتاب دایره المعارف بزرگ اسلامی، شرح حال سیده فاطمه عربشاهی به قلم پروفسور امین، برشی از یادنامه آیت الله سید علینقی امین درباره همسر ایشان، شرح احوال بانو عربشاهی به قلم محمدکاظم سالمی (منتشره در مجله هنرپو) و نیز شرح حال دیگری به قلم سید محمدباقر برقعی.

فصل دوم این کتاب به گردآوری اشعار سیده فاطمه عربشاهی پرداخته است که در چهار قسمت سامان یافته: اشعار به انتخاب کتاب سخنوران نامی معاصر ایران؛ شعر تضمین دوازده بند مرثیه مشهور محتشم کاشانی؛ «از لا به لای» اوراق که شامل دست نوشته‌های ایشان است که پس از درگذشت ایشان پیدا شده است و بخش بعد اشعار ایشان در سوگ همسرشان مرحوم آیت الله سید علینقی امین. فصل سوم این کتاب به گردآوری اشعار دیگران در سوگ سیده فاطمه عربشاهی پرداخته است و شامل سروده‌های هفده نفر از شاعران معاصر درباره شخصیت و آثار و در سوگ سیده فاطمه عربشاهی است. فصل چهارم کتاب به معرفی خانواده، خویشان و دوستان پرداخته و فصل پنجم شامل اسناد و تصاویر است. 

سیده فاطمه عربشاهی فرزند حجت الاسلام و المسلمین مرحوم آقا میرزا سید حسین عربشاهی سبزواری معروف به آقای شاه در سال 1302 در سبزوار متولد شدند، تحصیلات ابتدایی و علوم سنتی و ادبیات را در خانه آموختند. ایشان همچنین همسر مرحوم آیت الله سید علینقی امین بودند و بیش از پنجاه سال در محله تهرانپارس تهران معلم و مروج قرآن بودند و سرانجام در سال 1399 در تهران درگذشتند، شرح حال ایشان در ده‌ها کتاب. پروفسور امین در مقدمه این کتاب نوشته‌اند: 

«وظیفه هر فرزند است که قدر پدر و مادر را بداند و نه تنها در طول حیات آنان در خدمت ایشان کوتاهی نکند بلکه پس از آسمانی شدن آنان نیز به هر نوع مناسبت و مقتضی باشد، از ذکر خیر و بقای نام و دادن خیرات و صدقات مادی و معنوی برای شادی روح آنان دریغ نکند... یادنامه حاضر را برای گرامیداشت یاد مادرم، بانوی نویسنده و عالمه، فاضله، شاعره، معلم قرآن و اسلام‌شناس، شادروان سیده فاطمه عربشاهی (امین) در نخستین سالگرد درگذشت آن شخصیت شریف، اصیل، نسیب، حسیب، نژاده، آزاده و خدمتگزار فرهنگ و ادب و خادم قرآن و معارف دینی، از میان سروده‌های ایشان و شرح‌حال‌ها و نوشته-های خود و دیگران در مورد ایشان گرد آوردم و اکنون برای ماندگاری در تاریخ، به نشر می‌رسانم.»