روزنامه آسیا-مواجهه روسیه امروز و غرب، به اذعان بسیاری از صاحبنظران همچنان ادامه سیاستهای جنگ سردی است که برای دههها بین شوروی و ایالات متحده و متحدانش در جریان بود. در همین راستا، رئیسجمهور روسیه ضمن اشتباه دانستن انحلال اتحاد جماهیر شوروی، گفت که غرب پس از این رویداد منافع روسیه را نادیده گرفته است.
به نقل از اسپوتنیک، ولادیمر پوتین، رئیسجمهور روسیه روز گذشته گفت که پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی غرب به دنبال برتری جغرافیایی بر روسیه بوده است. در گزیدهای منتشرنشده از مستند «روسیه. کرملین. پوتین. 25 سال» پوتین گفت: «پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، غرب نگرش تحقیرآمیز علیه منافع استراتژیک روسیه را حفظ کرده است.»
وی افزوده است: «این تنها یک رفتار بیپروایانه نبود، بلکه تمام اینها به یک میل آشکار برای یافتن برتری جغرافیایی مرتبط بود.» رئیسجمهور روسیه توضیح داده است که پس از فروپاشی شوروی، غرب تصمیم گرفت که با قوانین خودش زندگی کرده و منافع روسیه را نادیه بگیرد. پوتین همچنین تصمیم انحلال شوروی را اشتباهی بزرگ دانست./آسیانیوز
دیدگاه خود را بنویسید