روزنامه آسیا-معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، از در دست اجرا بودن ۱۴۱ هزار واحد نهضت ملی در شهرهای جدید و تزریق ۸۵ هزار میلیارد تومان منابع مالی خبر داد و گفت: «با مصوبه شورای ‌عالی مسکن و دستور وزیر راه و شهرسازی، پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان از محل اراضی و منابع شرکت به پیمانکاران برای جبران آورده متقاضیان دهک‌های ۱ تا ۴ عملیاتی شد.»

به گزارش آسیا، شهرام ملکی، معاون وزیر راه و شهرسازی در حاشیه بازدید از پروژه‌های نهضت ملی مسکن هشتگرد در جمع خبرنگاران با اشاره به گستردگی ساخت مسکن در سطح کشور اظهار داشت: «در کل مجموعه وزارت راه و شهرسازی، ساخت نزدیک به ۸۵۰ هزار واحد مسکونی در قالب انبوه‌سازی توسط ادارات‌کل راه و شهرسازی و شرکت عمران شهرهای جدید در دست اجراست که از این میزان، سهم شهرهای جدید نزدیک به ۱۴۱ هزار واحد مسکونی است.»

وی با اشاره به اقدامات پایه برای آغاز عملیات اجرایی افزود: «خوشبختانه برای ۹۹ درصد از این واحدها، پروانه ساختمانی اخذ شده است. در گام بعدی، برای تقویت بنیه مالی پروژه‌ها و پشتیبانی از متقاضیان مسکن حمایتی، انعقاد قرارداد مشارکت مدنی با شبکه بانکی در اولویت قرار گرفت که تاکنون برای ۱۲۳ هزار واحد معادل ۸۸ درصد کل واحدهای در دست ساخت، قرارداد مشارکت مدنی با همکاری ۱۱ بانک عامل منعقد شده است. از ابتدای آغاز طرح تاکنون، مجموعا ۸۵ هزار میلیارد تومان منابع مالی به پروژه‌های نهضت ملی مسکن در شهرهای جدید تزریق شده است.»

معاون وزیر راه و شهرسازی به پیگیری‌های وزیر راه و شهرسازی در شورای‌عالی مسکن برای کاهش فشار مالی بر اقشار کم‌درآمد اشاره کرد و گفت: «از مجموع ۱۴۱ هزار واحد در حال ساخت شهرهای جدید، حدود ۳۶ هزار متقاضی در دهک‌های یک تا چهار درآمدی قرار دارند. با دستور مقام عالی وزارت به همه استان‌ها، کمک ویژه به پروژه‌های بالای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی متعلق به این دهک‌ها در اولویت قرار گرفت.»

وی در بخشی از سخنانش با تأکید بر اینکه نگاه وزارتخانه صرفا ساخت واحد مسکونی نیست بلکه تحویل یک بسته کامل سکونتی مدنظر است، افزود: «هم‌اکنون ۱۳۷ پروژه روبنایی با اولویت فضاهای آموزشی، درمانی و عمومی با اعتبار ۶.۷ هزار میلیارد تومان (همت) از محل منابع تهاتری شرکت‌های عمران در دست اجراست که احداث ۵۸ باب مدرسه ۶ تا ۱۲ کلاسه بخش عمده آن را تشکیل می‌دهد.»/آسیانیوز