روزنامه آسیا-امسال، نمایشگاه دموتکس خاورمیانه با حضور قدرتمند تجار و فعالان صنعت فرش ایران برگزار شد. در این رویداد مهم، ۳۴ شرکت ایرانی در کنار شرکتهای مطرح جهانی از کشورهایی چون آلمان، امارات و هند و... تازهترین دستاوردهای خود را به نمایش گذاشتند. حضور چشمگیر شرکتهای ایرانی در دبی، نشانهای روشن از عزم راسخ فعالان صنعت فرش برای تثبیت جایگاه جهانی ایران است.
درحالیکه رقابت میان نمایشگاه دموتکس خاورمیانه و فرش استانبول CFE شدت گرفته، نکته قابلتوجه، غیبت شرکتهای ترک در این دوره بود که فرصتی بیسابقه برای افزایش نفوذ فرش ایران در بازار خاورمیانه فراهم آورد. همچنین در یک اقدام مؤثر، اعضای اتحادیه ملی فرش ماشینی ایران و اتاق کاشان توانستند تخفیف ویژهای دریافت کنند و نرخ ۲۹۵ را برای غرفهها تثبیت کنند؛ حرکتی که به رونق بیشتر این رویداد کمک شایانی کرد.
در همین راستا، رئیس اتحادیه ملی تولیدکنندگان فرش ماشینی ایران، حضور فرش ماشینی ایران در نمایشگاه دموتکس خاورمیانه در دبی را فرصتی برای بازیابی و تثبیت فرش ماشینی ایران در جهان دانست.
به نقا از پایگاه خبری اتاق بازرگانی، محمود تولایی، رئیس اتحادیه ملی تولیدکنندگان فرش ماشینی ایران، در حاشیه نمایشگاه دموتکس خاورمیانه در دبی، گفت: «این نمایشگاه رویدادی است که طی دو سال گذشته برگزار شده و نیازمند تقویت ارتباطات بینالمللی و افزایش تبلیغات است تا بتوانیم مشتریان بیشتری جذب کنیم. از سوی دیگر، غرفهداران ایرانی نیز باید با همفکری و همگرایی بیشتر، به تعیین یک کف قیمتی معقول اقدام کنند. متأسفانه در این نمایشگاه شاهد بههمریختگی در قیمتها بودیم که امید داریم در آینده با انسجام بیشتر، شاهد رشد و شکوفایی صنعت فرش ماشینی باشیم.»
تولایی همچنین با اشاره به شرایط بازارهای جهانی افزود: «کاهش ارزش دلار و تغییرات کوتاهمدت فعلاً تأثیر محسوسی بر صنعت فرش ماشینی ندارد، اما در صورت برقراری ثبات اقتصادی و باز شدن بازارهای جهانی به روی ایران، بدون شک شاهد تحولات چشمگیری در این صنعت خواهیم بود. ظرفیت و کیفیت تولیدات فرش ماشینی ایران بسیار بالاست و ما امید داریم بتوانیم بازارهای جدیدی را در آینده فتح کنیم.»
گفتنی است، اتاق کاشان با همکاری اتحادیه ملی فرش ماشینی ایران، در راستای حمایت از فعالان این صنعت و تسهیل حضور غرفهداران، موفق شد با مذاکرات مؤثر، قیمت غرفهها را برای شرکتکنندگان ایرانی در نمایشگاه دموتکس خاورمیانه کاهش دهد. این اقدام، با هدف افزایش مشارکت و رونقبخشی به حضور برندهای ایرانی در بازارهای جهانی صورت گرفته است./آسیانیوز
دیدگاه خود را بنویسید