روزنامه آسیا-برنی سندرز، سناتور آمریکایی عنوان کرد که لابی یهود در آمریکا ۲۳۳ میلیون دلار برای شکست کاندیداهایی در نظر گرفته که علیه دولت بنیامین نتانیاهو صحبتکردهاند.
به گزارش خبرگزاری آناتولی، برنی سندرز هشدار داد که کمیته روابط عمومی آمریکا و رژیم اسرائیل (ایپک) قرار است ۲۳۳ میلیون دلار هزینه کند تا کاندیداهایی را که در انتخابات میاندورهای امسال علیه دولت بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی صحبت کردهاند، شکست دهد.
سندرز در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «آنها ۳۳ میلیون دلار علیه عبدل السید در انتخابات مقدماتی میشیگان هزینه کردند و شکست خوردند و بازهم شکست خواهند خورد. السید امسال در رقابتهای انتخاباتی برای سنا قویا با کمکهای بیقیدوشرط ارتش آمریکا به رژیم اسرائیل مخالفت کرده و منتقد سیاستهای دولت نتانیاهو در غزه و کرانه باختری بودهاست. کمک نظامی ایالات متحده به اسرائیل باید متوقف شود.»
به نوشته خبرگزاری آناتولی، در انتخابات میاندورهای کنگره آمریکا که سوم نوامبر(۱۲ آبان) برگزار میشود، نظرسنجیها نشان میدهند که دموکراتها در مجموع از شانس بیشتری برای پیروزی در مجلس نمایندگان و احتمالا سنا برخوردارند. همزمان با بدتر شدن نگاه افکار عمومی آمریکا به رژیم اسرائیل، بهویژه در پی جنگ و بحران انسانی در غزه، بسیاری از نامزدهای حزب دموکرات که امسال در انتخابات شرکت کردهاند، مواضع سختگیرانهتری در قبال سیاستهای دولت بنیامین نتانیاهو اتخاذ کردهاند./آسیانیوز
دیدگاه خود را بنویسید