روزنامه آسیا-عباس علی‌آبادی در حاشیه بهره‌برداری از نیروگاه خورشیدی ۱۳۰ مگاواتی متانول کاوه (والمان) در شهرستان ساوه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: «دولت چهاردهم به دنبال تحقق این وعده تا پایان دوره مسئولیت است و پیشرفت قابل توجهی ایجاد نیروگاه های خورشیدی خواهیم داشت.»

به گزارش آسیا، وی با اشاره به این‌که کشورمان دارای تنوع نیروگاه های بادی، زمین گرمایی، آبی کوچک، آبی بزرگ در کنار نیروگاه‌های خورشیدی در تولید برق است، خاطرنشان کرد: «هم اکنون ظرفیت نیروگاهی کشور از یکصد هزار مگاوات تجاوز کرده و در دولت چهاردهم شاهد توسعه قابل توجه در اتصال نیروگاه‌ها به شبکه سراسری هستیم و وضعیت خوبی داریم.» علی‌آبادی همچنین عنوان کرد: «خردادماه آتی یک هزار مگاوات نیروگاه به شبکه سراسری متصل می‌شوند.

وی با تأکید بر این‌که همکاری و کمک مسئولان، مردم در صرفه‌جویی و بخش خصوصی در سرمایه‌گذاری به توسعه نیروگاه های خورشیدی و تولید برق در کشور بسیار مهم است، گفت: «ضرباتی که دشمن در جنگ تحمیلی به شبکه برقی کشور وارد کرده و چهارهزار و ۲۰۰ مگاوات از نیروگاه‌ها را از مدار خارج کرده و برخی خطوط انتقال آسیب دیده، در حال بهسازی است و انتظار همراهی مردم در صرفه جویی هستیم. امسال تولید ۹ هزار مگاوات برق در کشور هدفگذاری شده و اگر مردم مصرف را کاهش بدهند، به نقطه بهتر خواهیم رسید.»

علی آبادی افزود: «تاکنون هفت میلیون کنترل هوشمند رویت پذیر و کنتر پذیر نصب و جایگزین کنترهای قدیمی شده و تا پایان امسال به بالای ۱۰ میلیون خواهد رسید و با این برنامه به پرمصرف‌ها این اجازه را نمی‌دهیم که در اوج مصرف عمومی، بیش از حد مجاز کنند. اکنون با روش های مکانیکی و اتوماتیک مصرف را در محدوده الگو قرار داده‌ایم و برای پرمصرف‌ها جرائم سنگین و قطع برق را در نظر گرفته‌ایم.»

وزیر نیرو با اشاره به تشدید قوانین و جرم انگاری در استفاده از ماینرها گفت: «طرح کشف و ضبط ماینرها با قوت ادامه دارد و از مردم نیز می‌خواهیم دولت را در شناسایی مختلفان استفاده و بهره‌برداری غیرمجاز در تأمین برق ماینرها همراهی کنند. البته روش های مختلفی برای شناسایی متخلفان داریم و مردم نیز همکاری خوبی در این بخش دارند و روزانه در حال کشف ماینرها هستیم.»/آسیانیوز