روزنامه آسیا-ارتش آمریکا در شب پنجشنبه اعلام کرد که دومین ناو هواپیمابر این کشور به منطقه خاورمیانه رسید.
به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که ناو هواپیمابر «یواساس کارل وینسون» به خاورمیانه وارد شده و در حال همکاری با ناو هواپیمابر «یواساس هری اس. ترومن» در این منطقه است.
بر اساس این گزارش، ناو «کارل وینسون» به هواپیماهای رادارگریز اف-۳۵ مسلح بوده و سنتکام ویدیوهایی از هر دو ناو منتشر کرده است.
وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) هفته گذشته اعلام کرد که قصد دارد شمار ناوهای هواپیمابر خود در خاورمیانه را افزایش دهد. این تصمیم در حالی اتخاذ شده است که آمریکا اخیراً حملات گستردهای به یمن انجام داده است.
یک مقام نظامی آمریکا روز چهارشنبه به خبرگزاری فرانسه گفت که از ۱۵ مارس (۲۵ اسفند ۱۴۰۳)، پس از آغاز حملات به یمن، این کشور بیش از یکصد هدف را مورد اصابت قرار داده است.
با وجود این حملات، انصارالله یمن همچنان کنترل بخشهای وسیعی از یمن را در دست دارد و مسئولیت حمله به تجهیزات نظامی آمریکا و اهداف رژیم صهیونیستی را برعهده گرفته است.
حملات واشنگتن علیه یمن از دوره ریاست جمهوری جو بایدن آغاز شده و دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا نیز اعلام کرده است که این حملات ادامه خواهند یافت./آسیا نیوز
دیدگاه خود را بنویسید