روزنامه آسیا-مدیر مجمع ایران‌نوشت گفت: «تولید محصولات مرتبط با صنعت نوشت‌افزار در کشور در سال‌های اخیر رشد خوبی داشته و در برخی موارد به حدود ۸۰ درصد از بازار رسیده است.» 

مهدی کلانتری در گفت‌وگو با ایرنا اظهار داشت: «در سال‌های گذشته، تولید نوشت‌افزار بیشتر به طرح‌هایی مانند گل و بوته محدود بود، اما امروز با توسعه فناوری و ابزارهایی مانند هوش مصنوعی، امکان تولید طرح‌های متنوع‌تر و جذاب‌تری فراهم شده است؛ طرح‌هایی که می‌توانند ارتباط بیشتری با کودک و نوجوان برقرار کنند.»

وی با بیان این‌که آینده صنعت نوشت‌افزار ایرانی اسلامی در گرو توجه جدی به این صنعت افزود: «یکی از محورهای اصلی فعالیت صنعت نوشت افزار در سال‌های اخیر توجه به محتوای محصولات عرضه شده به بازار است و همچنان معتقدیم که برای رشد این بخش باید روی محتوا تمرکز بیشتری داشته باشیم. مردم نسبت به گذشته توجه بیشتری به خرید کالای ایرانی دارند و اگر ببینند کالایی کیفیت مناسبی دارد، آن را خریداری می‌کنند.»

وی در بخشی از سخنانش خاطر نشان کرد: «در حوزه محتوای ایرانی روی محصولات نوشت افزار باید اذعان کرد که سهم این گروه از محصولات از بازار هنوز پایین است، به طوری‌که اگر این سهم را در سال‌های گذشته یک یا دو درصد در نظر بگیریم، امروز به حدود ۲۰ درصد رسیده‌ایم، اما همین میزان نیز کافی نیست و باید در سال‌های پیش رو افزایش یابد. ارتقای کیفی و محتوایی محصولات تولید شده به بازار فروش آن نیز بستگی دارد. رویکرد ما حمایت معنوی از تولیدکنندگان محصولات ایرانی در حوزه نوشت‌افزار است.»/آسیانیوز