روزنامه آسیا-سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد جنگنده‌های عربستان طی ۱۲ ساعت گذشته ۵۴ حمله هوایی به ۶ استان این کشور انجام داده‌اند.

به گزارش ایسنا، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد: جنگنده‌های دشمن سعودی طی ۱۲ ساعت گذشته ۵۴ حمله هوایی انجام دادند که استان‌های الجوف، مأرب، تعز، الحدیده، صعده و البیضاء را هدف قرار داد.

او افزود: حملات دشمن با استفاده از جنگنده‌های F-15SA انجام شد که از پایگاه هوایی ملک خالد در خمیس مشیط به پرواز درآمده بودند.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن تصریح کرد: یک فروند جنگنده از نوع تایفون نیز از پایگاه هوایی ملک فهد در طائف به پرواز درآمد و حمله‌ای را علیه استان الجوف انجام داد.

یحیی سریع تأکید کرد: حملات هوایی و تجاوز مستمر علیه کشور ما بدون پاسخ و مجازات، به اذن و به یاری خداوند باقی نخواهد ماند./آسیانیوز