روزنامه آسیا-حجتالله ایوبی در مراسم انتصاب و معارفه خود بهعنوان مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی گفت: «در برابر چالشها، باید بهجای واکنش صرف، دست به ابتکار زد و ایران را با آنچه هست، به جهانیان معرفی کرد.»
به گزارش آسیا و به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی، در راستای تقویت دیپلماسی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، حجتالله ایوبی با حکمی از سوی سیدرضا صالحیامیری بهعنوان «مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی» منصوب شد و آیین معارفه وی عصر شنبه ۲۰ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ با حضور اعضای شورای معاونان برگزار گردید.
در این مراسم، وزیر میراثفرهنگی، از ارتقای ادارهکل امور بینالملل به «مرکز بینالملل وزارتخانه» خبر داد و گفت: «بخش بینالملل رکن موفقیت هر دستگاهی است. گسترش تعاملات جهانی، انعقاد تفاهمنامههای راهبردی و حضور فعال در رویدادها و نهادهای بینالمللی نیازمند ساختاری هوشمند، توانمند و کارآمد بود. با تبدیل این ادارهکل به مرکز، دیپلماسی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران از پشتوانهای نهادینه برخوردار میشود.»
حجتالله ایوبی، رئیس جدید مرکز بینالملل، در این مراسم با اشاره به جایگاه تمدنی ایران گفت: «در شرایطی که حتی نام خلیجفارس مورد تهدید قرار میگیرد یا میراثفرهنگی ما هدف قرار میگیرد، باید دانست که قدرت نرم ایران، همان هویت تاریخی و فرهنگی آن است. ما باید این گنجینه را با زبان گفتوگو، هنر و تعامل جهانی به صحنه دیپلماسی بیاوریم.»
او با تأکید بر مأموریت راهبردی مرکز بینالملل افزود: «این مرکز میتواند به بازوی تمدنی و فرهنگی ایران در تعامل با جهان تبدیل شود. در برابر چالشها، باید بهجای واکنش صرف، دست به ابتکار زد و ایران را با آنچه هست، به جهانیان معرفی کرد. ما باید صدای تمدن ایران را جهانی کنیم.»
ایوبی پیش از این، دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو، رئیس سازمان سینمایی کشور، رئیس مؤسسه فرهنگی اکو، رایزن فرهنگی در فرانسه و دانشیار دانشگاه تهران بوده است. او از چهرههای شناختهشده در عرصه تعاملات فرهنگی، تمدنی و بینالمللی ایران است که حضورش در رأس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مسیر تازهای را برای نقشآفرینی تمدن ایران در دیپلماسیفرهنگی میگشاید./آسیانیوز
دیدگاه خود را بنویسید