روزنامه آسیا-رئیس نظام مهندسی کشاورزی با اشاره به فرا رسیدن فصل برداشت کیوی و ازسرگیری روند صادرات این محصول باغی از تولیدکنندگان خواست نسبت به شناسه‌دار کردن محصول خود اقدام کنند.

به گزارش آسیا، حجت‌الله علیمحمدی با اشاره به برنامه هفتم و بر ضرورت شناسه‌دار کردن محصولات کشاورزی، اظهار داشت: «این اقدام علاوه بر این‌که تکلیف قانونی بخش کشاورزی است، از موضوعات بسیار مهم در عرصه اقتصادی و به ویژه در زمینه صادرات است و برای عرضه محصول به بازار‌های خارجی ضروری است.»

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور افزود: «امروزه همه مصرف کنندگان، چه داخلی و چه خارجی، برای سلامت و کیفیت محصول اهمیت فراوانی قائل هستند و طبیعی است که محصولاتی که شناسه سلامت و شناسنامه دارند، از اقبال بیشتری برخوردار خواهند بود که این امر، صرفه اقتصادی بالاتری را نصیب کشاورز و تولیدکننده می‌کند.» علیمحمدی همچنین صادرات محصولات کشاورزی را منوط به داشتن شناسه خواند و تصریح کرد: «بدون شناسه، صادرات محصولات کشاورزی از ایران ممکن نیست.»/آسیانیوز