روزنامه آسیا-با حضور وزیر آموزش و پرورش، مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان ومدیران عامل و اعضای هیأت مدیره شرکتها در راستای تحقق شعار سرمایهگذاری برای تولید، نیروگاه خورشیدی 10 مگاواتی شرکت مفنا وابسته به هلدینگ پترو فرهنگ مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان بهصورت آنلاین و تصویری بهطور رسمی افتتاح شد.
به گزارش آسیا و به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان، در این مراسم که عصر روز چهارشنبه 27 فروردین 1404 به صورت ویدیو کنفرانس در صندوق ذخیره فرهنگیان برگزار شد، نیروگاه خورشیدی 10 مگاواتی شرکت مفنا در شهرستان جیرفت استان کرمان، به دستور دکتر علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در مدار تولید قرار گرفت.
دکتر کاظمی در مراسم افتتاح این پروژه گفت: «با توجه به وجود ناترازی انرژی در کشور و نیاز ضروری به تولید برق، این اقدام صندوق ذخیره فرهنگیان بسیار حائز اهمیت و قابل تقدیر است. همچنین در سالی که مزین به شعار و فرموده مقام معظم رهبری تحت عنوان سرمایهگذاری برای تولید است. این اقدام یکی از بهترین جلوههای تحقق این فرمان است و ما افتخار میکنیم که صندوق ذخیره فرهنگیان در این حوزه پیشتاز است.»
وی تصریح کرد: «به همکارانم در صندوق ذخیره فرهنگیان و شرکتهای زیرمجموعه بهویژه پتروفرهنگ و مفنا که این پروژه مهم و ارزشمند را به سرانجام رساندند، تبریک عرض میکنم و توصیه مینمایم که این گونه اقدامات استمرار داشته باشد.»
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان نیز در خصوص جزییات این پروژه گفت: «عملیات ساخت نیروگاه خورشیدی 10 مگاواتی اسفندقه 2 که در شهرستان جیرفت استان کرمان واقع شده است در مرداد 1403 آغاز و با تلاش شبانهروزی مهندسان ایرانی در شرکت مدیریت فرآیندهای نیروگاهی ایرانیان (مفنا) تا پایان اسفند تکمیل شد.» علی صادقی افزود: «بهرهبرداری از این نیروگاه خورشیدی علاوه بر کمک به کاهش ناترازی انرژی در کشور، سودآوری چشمگیر و پایداری برای اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان به همراه خواهد داشت و در راستای شعار سال و فرمایشات مقام معظم رهبری با عنوان سرمایهگذاری برای تولید است.»
گفتنی است در این پروژه که با سرمایهگذاری هلدینگ پتروفرهنگ و صندوق ذخیره فرهنگیان احداث شده، بیش از ١۴ هزار پنل خورشیدی با ظرفیت نامی ۷۰۰ وات نصب شدهاند. این پنلها از بهروزترین فناوریهای روز دنیا و برندهای معتبر جهانی انتخاب شدهاند تا بالاترین بازدهی و طول عمر را تضمین کنند. فرآیند تجمیع و انتقال توان خروجی از این اینورترها توسط ۴ دستگاه ترانسفورماتور ۲۵۰۰ کیلوولتآمپر (kVA) که توسط یکی از سازندگان مطرح ایرانی ساخته شده، انجام میپذیرد که در نهایت برق تولیدی به شبکه توزیع منتقل میشود.
شرکت مفنا بهعنوان یکی از شرکتهای فعال در زمینه تولید انرژیهای نو کارنامه درخشانی دارد، بهطوری که تاکنون موفق به ساخت و بهرهبرداری از نیروگاه گازسوز 25 مگاواتی گچساران و دو نیروگاه خورشیدی 10 مگاواتی در اسفندقه کرمان شده و در حال دریافت مجوزهای لازم برای احداث سه نیروگاه خورشیدی 10 مگاواتی جدید است./آسیانیوز
دیدگاه خود را بنویسید