خیابان مطهری، خیابان مفتح، روبه‌روی پمپ بنزین ۱۱۰، ساختمان آسیا
info@asianews.ir
09123845937
📞 Contact Us

بایگانی نوشته‌ها


تغذیۀ سالم؛ زندگی و جامعۀ سالم

تغذیۀ سالم؛ زندگی و جامعۀ سالم

امنیت غذایی شاید مهم‌ترین مسئله بشر است که از دیرباز تا به امروز هدف اصلی فعالیت‌های انسانی بوده است. با این‌حال همچنان، تأمین غذا برای همه ساکنان زمین اقدامی دشوار جلوه می‌کند و هنوز جمعیت‌های بسیاری از فقر غذایی رنج می‌برند. این در شرایطی است که مشکلات اقلیمی، کمبود آب و منابع اولیه، سال به سال تأمین امنیت غذایی را برای افراد بیشتری با دشواری مواجه می‌کند.

توسعۀ طرح‌های تجدیدپذیر؛ راهکار حل مشکل ناترازی

توسعۀ طرح‌های تجدیدپذیر؛ راهکار حل مشکل ناترازی

معاون برنامه ریزی و نوآوری ساتبا گفت: «با تحقق ظرفیت ۱۱ هزار مگاواتی تجدیدپذیر تا پایان تابستان سال آینده، معادل ۲ درصد از کل مصرف گاز کشور کاهش خواهد یافت و همچنین حدود ۷ درصد از مجموع سوخت مصرفی برای تولید برق شامل گاز و فرآورده‌های نفتی کاهش پیدا می‌کند.» به گزارش آسیا و به نقل از ساتبا، امیر دودابی‌نژاد ادامه داد: «این کاهش، با وجود ابعاد بزرگ مصرف، رقم قابل توجهی محسوب می‌شود و تحقق آن نیازمند اقدامات دشوار و برنامه‌ریزی دقیق است.»

حکمرانی حوزۀ دیجیتال، زمینه‌ساز رشد اقتصاد

حکمرانی حوزۀ دیجیتال، زمینه‌ساز رشد اقتصاد

بی‌گمان حوزه‌هایی نوین همچون بازار رمزارز همچنان با فقدان قوانین شفاف و جامع روبه‌روست. این موضوع نیازمند تدوین ساختار و نظامی فراگیر است تا مراجع نظارتی بتوانند همگام با تحولات نو، گام بردارند. در همین‌باره، معاون بانک مرکزی ضمن هشدار نسبت به تحول دیجیتال بدون حکمرانی، به تشریح اقدامات انجام‌شده از سوی بانک مرکزی در عرصه ارز دیجیتال پرداخت.